Jednoducho vytvorte ten najlepší základ pre svoj koláč so zmesou FunCakes na bezlepkovú piškótu. S touto ľahko pripraviteľnou zmesou na pečenie môžete pripraviť nadýchané, vysoké a rovnomerné piškóty v cukrárskej kvalite. Do zmesi pridajte iba vajcia a vodu a ak chcete, nastrúhanú citrónovú kôru alebo chuťovú pastu FunCakes. Upečiete krásne plochý a chutný koláč, ktorý si potom môžete ľubovoľne ozdobiť.
Príprava: Rúru predhrejeme na 175 ° C (teplovzdušná rúra 165 ° C). Prísady musia mať izbovú teplotu. Na jeden koláč Ø20 cm zmiešajte v miske 250 g zmesi, 230 g vajec (4½ ks) a 20 ml vody. Miešajte pri vysokej rýchlosti 8-10 minút. Potom miešajte pri nízkej rýchlosti ďalšie 2-3 minúty. Cesto vylejeme na vymastený pekáč (plný do 1/2 až 2/3). Vložte koláč do rúry a pečte 35-40 minút. Počas pečenia ho neotvárajte! Koláč je hotový, keď je na dotyk pružný. Tortu ihneď po upečení uvoľníme a necháme vychladnúť na tortovej mriežke.