Jednoducho vytvorte ten najlepší základ pre svoju čokoládovú tortu so zmesou FunCakes pre čokoládovú piškótu. S touto ľahko pripraviteľnou zmesou na pečenie môžete pripraviť nadýchané, vysoké a dokonca čokoládové piškóty v cukrárskej kvalite. Upečiete krásne rovnú a chutnú čokoládovú tortu, ktorú potom môžete ľubovoľne ozdobiť. Pridajte iba vajcia a vodu, aby ste upiekli dokonale rovnomerný a nadýchaný koláč s bohatou čokoládovou príchuťou. Ideálne pre milovníkov čokolády!
Príprava: Rúru predhrejeme na 180°C (horkovzdušná rúra na 160°C). Prísady musia mať izbovú teplotu. Na jeden koláč Ø20 cm zmiešajte v miske 250 g zmesi, 230 g vajec (4½ ks) a 20 ml vody. Zmes, vajcia a vodu dáme do misky. Miešajte pri vysokej rýchlosti 7-8 minút. Potom miešajte pri nízkej rýchlosti ďalšie 2-3 minúty. Cesto vylejeme na maslom vymastený pekáč (plný do 1/2 až 2/3). Vložte koláč do rúry a počas pečenia neotvárajte dvierka! Koláč je hotový, keď je na dotyk pružný. Tortu ihneď po upečení uvoľníme a necháme vychladnúť na tortovej mriežke.